lauantai 3. tammikuuta 2015

New year, new challenges


Lunta. Pakkasta. Aurinko. Meillä on talvi! Vihdoin.
Nyt on ainakin kuvia, ollaan kävelty, kävelty ja kävelty vähän lisää. Ja joku oikeasti luulee että haluan loman jälkeen takaisin kouluun? En todella halua. Koko loman saanut kävellä koirien kanssa kunnon pakkasessa kun on oikeasti valoisaa ja sitten pitäisi istua valoisimmat ajat koulussa opettelemassa minkälainen hiiliyhdiste muovi on? Ei kiitos.




Uuden vuoden aatto meni aikoja sitten, mutta meiltäkin hyvää uutta vuotta kaikille karvatassuille ja omistajille!

Talvikin oli ja meni, nyt on pimeää, märkää, jäistä ja vettä sataa. Niin masentava sää, ettei todellakaan tee mieli lähteä ulos. Keinu treenit Hukan kanssa alkaa tuottaa näkyvää tulosta, tarvitaan kuitenkin roimasti enemmän varmuutta siihen, mutta kyllä se siitä. Muuten ollaan oltu täysin lomalla agilityn treenaamisesta, koska ohjaajatkin ilmeisesti halusivat joululomaa. Kumma juttu tollanen..
Loppiaisena kuitenkin on tarkoitus mennä MAHn epiksiin ainakin Hukan kanssa. mietitään nyt vielä pitääkö Nalle koko talven täysin taukoa vai vienkö senkin. Voi myös tulla siskon kanssa riitaa kumpi sitä sitten ohjaa.. Katsellaan sitä sitten myöhemmin. Hieman jännittää mennä treenaamatta kisoihin, mutta eikös se niin mennyt, että vain lahjattomat treenaa?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti