lauantai 10. tammikuuta 2015

Hei kuuraparta!


Hieman myöhässä tämä postaus..
Loppiaisena siis MAH:n epikset lämpimässä hallissa. Niin luksusta monen vuoden kasvihuoneella tai maneesissa treenauksen jälkeen! Päätiin lopulta ottaa Nallenkin mukaan ja ilmoitin sen putki-hyppy luokkaan ja ykkösluokkaan. Hukka pääsi pelkälle putki-hyppy radalle.
Putki-hyppy rata oli melko yksinkertainen, alussa hyppy ja lopussa hyppy kaikki muut putkia. Hukkaa ihmetytti radalla oleva tuomari ja kävi sitä ihmettelemässä ja sitten kurkkasi putken pään josta oli juuri tullut. Hylkyhän siitä sitten tuli. Kuitenkin oli Hukankin osalta todella hyvä päivä sillä päästiin treenaamaan kaikilla kahdellatoista kepillä ja rääpälehän yllätti täysin ja meni oikein hienot kepit. Aiemmin on ollut ongelmia kun juoksen vierellä, mutta nyt sekään ei näyttänyt häiritsevän yhtään.
Nalle juoksi yhden hienon puhtaan radan ja toisella saatiin vitonen kepeiltä. Putki-hyppy radalla sijoittui maksien viidenneksi ja ykkösten radalla neljänneksi. Tajusin just tuloksia katsoessa että putki-hyppy radalla se juoksi alle ihanneajan ja ykkösten radalla vaan 9s yliaikaa, vastaan sitä normaalia noin puolta minuuttia :D Olen todella ylpeä siitä! Ykkösten radallakin olisi ehkä ollut mahdollisuus päästä alle ihanneajan jos olisin muistanut kertoa että ollaan menossa puomille, eikä keinulle. Pitää miettiä ehkä talvelle kisoja jos ei nyt mitään hallipelkoa keksi itselleen kehittää niin saattaisin saada sen jopa kakkosiin nousemaan.



Muut lähtivät kanikisoihin Klaukkalaan ja jäätiin koirien kanssa neljästään tänne metsän keskelle. Päivän piristys kuitenkin oli mahtava sää ja pari objektiivia jotka sain lainaan. Jos vaan olisi rahaa, tietäisin mihin ne käyttäisin. Ensin meinasin jättää kokonaan menemättä ulos, mutta satuin katsomaan oikeaan aikaan ikkunasta ulos ja lähdin kuitenkin.

Tämä kuva hieman epäonnistui, en ole koskaan ollut hyvä säätämään valotusta auringossa.. Maisemat kuitenkin olivat aivan upeat varsinkin kun oli tuota sumua vielä. 



Koirilla oli hauskaa jäällä niin kuin aina ja nuo lainaobjektiivit olivat niin huippuja, että näidenkään kuvien seassa on tuskin yhtään epätarkkaa tai muuten epäonnistunutta otosta.
















Yksi asia kyllä on mihin paraskaan objektiivi ei vaikuta, nimittäin koirien saaminen katsomaan yhtä aikaa kameraan. Mission impossible. 





















Toivottavasti pakkaset ja auringonpaisteet jatkuu pidempäänkin niin koulun jälkeenkin saattaa olla mahdollisuus saada kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti