maanantai 8. joulukuuta 2014

No sound without silence


No nyt on sitten ne Messukeskusen kauan odotetut näyttelytkin ohitse. Voimme siis keskittyä taas aksaamaan :D No juu, perjantaina skippasin kaksi viimeistä tuntia koulusta ja hyppäsin junaan kohti Tikkurilaa, kauheine kantamuksineni ja aivan liian energisen koiran kanssa. Kaikki katastrofin tarpeet siis kasassa, tästä huolimatta selvittiin kunnialla perille asti ja bussissakin Hukka osasi käyttäytyä ihan mallikkaasti. Majoituspaikkani toimi kätevästi B&B Hanna xD Kiitos taas majoituksesta ja seurasta!

Aamulla oltiin jo varmaan yhdeksän aikaan messarissa, missä sitten tajuttiin ettei mitteli kehä alakaan kymmeneltä vaan vähän jälkeen kahdentoista.. No jäipähän aikaa shoppailla. Tavoitteena oli löytää Hukalle heijastinliivi, mieluusti olisin ostanut Hurtan t-paita mallin niin olisi toiminut tavallaan myös takkinakin. Samaan ongelmaan ollaan kuitenkin Hurtan kanssa törmätty ennenkin, ensimmäinen koko oli aivan liian pieni ja seuraava aivan liian iso. Muita kivan mallisia ei sitten sattunut vastaan joten se jäi sitten ostamatta. Löysin kuitenkin ihanan Berran liivin 40 kympillä, eikä sitä sitten voinut jättää sinne rekkiin pölyttymään. Olen kuitenkin tyytyväinen hankintaani, istuu hyvin ja vaikka ei olekaan juuri sen värinen kuin halusin on tuokin ihan mukavan värinen. Lisäksi vitosella kolme pussia Planet petin nameja, Ke-Hun lelu ja ihan älyttömän hyviä sipsejä, jotka kuitenkin loppuivat liian pian. ):


Viimein päästiin sitten kehään asti, tuomarina Rune Fagerström. Pienoinen shokki siinä tuli kun olin jotenkin olettanut että menemme naistuomarille, mutta sitten tuomari osoittautuikin mieheksi. Mitään väliähän sillä ei tietenkään ole, hämmennyin vaan paljon kun Rune ei olekaan naisen nimi. En yhtään muista kuinka monta koiraa kehässä oli meidän lisäksi. Saatiin kuitenkin ERI ja jäätiin odottelemaan kilpailuluokkaa. ERIn saaneita oli muistaakseni neljä ja näistä Hukka sijoittui JUN3:ksi. Jälleen olen todella ylpeä kaljusta rääpäleestäni :3 Vielä sanallinen arviointi: Erinomainen koko. Hyvän mallinen pää, hieman alas kiinnittyneet korvat. Hyvät silmät ja hyvä pigmentti. Erinomainen kaula ja hyvä eturinta. Suorat, hyvät eturaajat. Hyvä runko ja ylilinja. Sopivat takakulmaukset. Ei parhaassa karvassa, mutta hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvin.


Hieno talvinen tausta siellä.. Lumestahan ei muuten näkynyt jälkeäkään. Paitsi tietenkin meillä kotona oli lunta juuri sinä viikonloppuna kun olen muualla enkä sitten vieläkään saanut niitä talvisia kuvia koska viime yönä lumet suli pois. >:(

Tuli tuossa selailtua ihan älyttömän vanhoja kuvia, joita olen ottanut joissain treeneissä. Kuvat on siis jotain niin karmeaa, etten varmaan kehtaisi sanoa ottamikseni jos joku tulisi kysymään.




Sitten tein virheen ja ekysin katsomaan viime kesän kuvia. Ei kannattavaa keskellä sateista ja pimeää joulukuuta..





Näitä kuvia verratessa uskallan ehkä itsekin sanoa, että olen kehittynyt kuvaamisessa? Vielä viime kesäisiä lehmäkuvia loppuun. Olisi vaan taas kesä, tai edes kunnon talvi..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti