keskiviikko 3. joulukuuta 2014

I just wanna break the rules


Talvista ulkoasua joudutte luultavasti odottamaan hyvinkin pitkään. Johtuen pelkästään siitä, että koulupäivien jälkeen on turha haaveillakaan kuvaavansa mitään ja lumetkin taas katosi.. Saatatte joutua myös sen verran odottamaan että saan jonkun kunnollisen kuvanmuokkausohjelman ja opin käyttämään sitä. Voi siis mennä vielä hetki.

Ja tänään, ensimmäinen päivä moneen kuukauteen, luulisin, paistoi aurinko ja mitä teen minä? Istun koulun penkillä tekemässä yhteiskuntaopin koetta kun parhaat kuvausajat menee ohi.. Ei toki ärsytä yhtään. Koulusta sitten pikakävelyä kotiin, kamera kainaloon ja koirat mukaan. Ehdin kuitenkin jonkinlaisia kuvia saada ennen pimeää. Kiitos valovoimaisen objektiivin keksijä! Pappani koira, Nunnu on meillä ainakin pari päivää hoidossa, joten kuvissa esiintyvä "Hukka x 2" on Nunnu.



Näillä kahdella oli ihan jatkuva riita kyseisestä kepistä, ja tällä välin Nalle katosi jonnekin ja ilmestyi sitten pihaan kun oltiin kotiin päästy?




Ja missä välissä luin huomiseen ruotsin kokeeseen? Aivan oikein, en lukenut! :D Koko päivä saattoi mennä Pretty little liarsia katsoessa.. Hups. Niin ja perjantaina vielä uskonnonkin koe.. No mutta, ei perjantai kokonaan surkea päivä ole nimittäin lähdetään Hukan kanssa junalla Vantaalle Hannan luo ja lauantai aamuna sitten messariin näyttelyihin. Nyt muuten jännittää.. Jyväskylä ei kyllä ollut tähän verrattuna yhtään mitään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti