torstai 18. joulukuuta 2014

Älä herätä mua unesta


"Kattojen päällä on lunta, tonttu ei vaan saa unta"
Talven ensimmäinen kerta kun katsoin aamulla ikkunasta ulos ja totesin ettei todellakaan tarvitse nukkua enää. Meillä on siis taas lunta! Tosin se kyllä suli viikonlopun jälkeen pois, mutta tänään on taas sen verran että voi sanoa maan olevan valkoinen.


Kuvat on kaikki viikonlopulta, mutta itse olen ollut kamalassa flunssassa joten ei ole innostanut päivittää blogia vaikka aikaa onkin. Ja vihdoin talvinen ulkoasu! Joo tota.. taitoni photoshopin kanssa ovat mitä ovat, mutta jotain sain kuitenkin aikaan ja se saa nyt luvan kelvata.
Viikonloppu meni täysin kanikisoissa, kuvatessa ja tallin puurojuhlassa. Erityisesti ne kanikisat ärsyttää, koska poikkeuksellisesti treenit olisi pidetty lauantaina, mutta en sitten päässyt niihin kun koko päivä meni ties missä Humppilassa.



Sunnuntaina sitten aamulla heräsin ja suoraan ulos kuvaamaan. Hetken mielijohteen tuloksena löysinkin sitten itseni myöhemmin päivällä Hukan kanssa kylältä ja käytiin Inkan kanssa käppäilemässä metsässä. Tavoitteenahan oli saada molemmille uudet profiilikuvat, mutta kuinkas kävikään, yksikään kuvista ei ole julkaisukelpoinen :D No, sitä sattuu.



Neljän maissa tallin puurojuhlaan, Hukka yhäkin mukana. Koiralla ainakin oli kivaa, itse tietenkin palelluin kuoliaaksi maneesissa. Oli kuitenkin hieno esitys ja muutenkin mukava tapahtuma. Maneesiin oli sisälle rakennettu lumiukko ja sen ympärille tuotu lunta, joten kun hevoset lähtivät pois käytimme Hukan kanssa tilaisuuden hyväksi. Lumipallot oli kyllä hieman likaisia kun koira toi ne takaisin, mutta sehän ei haitannut ollenkaan!


Koirat todella oli innoissaan lumesta ja luonnollisesti jatkuva riita pallosta tai kepistä, eikä mikään muu keppi kelvannut kun piti saada se mikä kaverilla on..



Ja vielä kaksi mustavalkokuvaa loppuun :3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti