maanantai 16. toukokuuta 2016

Turisteilua ja mätsäröintiä


5-6.5 vietettiin Tallinnassa Inkan kanssa. Torstaina lähdettiin klo 7.30 laivalla kohti Tallinnaa, päivä seikkailtiin vanhassa kaupungissa ja käytiin ihanassa kartanossa. (kuvassa) Hotellille saavuttiin hieman vailla kolme, noin vartti aikaa syödä jotain pientä ennen hierontaa. Tämän jälkeen tsekattiin kylpylä, jossa ei kyllä paljon kehumista ollut. Sauna jonka lauteet olivat lahoamispisteessä ja yksi uima-allas. Tämän jälkeen suunnattiin takaisin kaupungille ja yritin etsiä kenkiä, huonolla menestyksellä tosin. Alkuviikon huonosti nukutut yöt ja erityisen huonosti nukuttu edellinen yö, alkoivat tässä vaiheessa kostautua ja alkoi hiljalleen mennä hermot shoppailuun. Selvittiin kuitenkin vielä ihanaan keskiaikaiseen ravintolaan syömään. Ensivaikutelma tietenkin oli aivan surkea paikka, josta ei saa edes cokista. Sen sijaan sain kuitenkin aivan ihanaa puolukkamehua ja ruoka oli aivan huikeaa. Keskiaikaisista ravintoloista ehdottomasti paras, ja ainut, jossa olen käynyt, mutta tätä kokemusta on kyllä vaikea päihittää. Loppuilta vietettiin meren rannalla hotellin vieressä kuvaamassa auringonlaskua. 


Perjantai vietettiin kokonaan kaupungilla shoppailemassa ja kaikenlaista tarttuikin mukaan, tietysti ne edellä mainitut kengätkin ja niiden lisäksi "muutama" uusi vaate. Takaisin Suomeen laiva lähti 16.30 ja koti kotona oltiin joskus yhdeksän jälkeen. Muutama innokas koira oli odottamassa ja aika suorilta suunnattiin nukkumaan. Lisää Tallinnan kuvia luonnollisesti täältä. Pakolliset reissukuvat Inkan käsialaa. 


Ettei tästä nyt ihan kilometrin mittaista tule, käytiin lauantaina Kelmin ja Hukan kanssa Pertunmaalla mätsäreissä. Niin hieno ilma kuin olikin ja yleensä suosittu tapahtuma, oli todella vähän porukkaa. Selvittiin puolessa toista tunnissa pois, silloin alkoi best in show kehät pyöriä, eikä meillä sinne asiaa ollut joten en jaksanut jäädä katsomaan. Molemmat sai omissa luokissaan siniset nauhat. Kelmi käteltiin ulos, koska tuomari ei ollutkaan kiva kun yritti takapäätä kokeilla. Silti meni uudestaan häntä heiluen luokse toisella kerralla, mutta taas murrattiin kun käsi lähestyi takapäätä. Tähän siis treeniä tarvitaan. Hukka sijoittui sinisten kolmanneksi. Mätsärin jälkeen treffattiin Hannaa ja koiria omassa pihassa. Creisi oli minun silmään aivan hurjan reipas pentu ja no, olihan se nyt ihan söpökin. Kelmin kanssa en oikein uskaltanut ottaa riskiä ja pidin hihnassa melkeen koko tapaamisen ajan. Paitsi tietysti silloin kun joku päästi sen ovesta takaisin ulos. Ihan hienosti meidän rääpälekin sitten loppujen lopuksi käyttäytyi. Hieman varovainen olin silti, ettei pääsisi pentua säikyttämään. 
Eipä tässä mitään ihmeellisiä näiden lisäksi, treenaamaan olisi kauhea into, mutta treenikavereista/esteenkantajista on hieman pulaa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti