sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Maalla on mukavaa


Meidän viikonloppu kuvina, suoraan puhelimesta tietysti. Perjantaina Inka tuli koulun jälkeen meille, parhautta kaverit joilla on rankka työviikonloppu edessä ja silti tulee meille "vaan" koska mulla oli synttärit. Kokonainen 17- vuotta perjantaista lähtien, jotenkin oudolta tuntuu.. Ensi vuonna toivon mukaan omistan ajokortin. Juotiin Tallinnasta jäänyt Frozen kuohujuoma, syötiin jätskiä ja veneiltiin vastarannalle ottamaa kuvia. Tästä ei valitettavasti ole kuvia, paitsi Inkalla kamerassa, niitä ehkä myöhemmin. 


Lauantaina leivoin mutakakun ja oikeastaan katsottiin koko päivä telkkaria.. Meinasin kyllä mennä ulos lukemaan, mutta huomasin, että kirja oli jäänyt koululle biljardipöydän vieressä oleville tuoleille :D Hyvää mutakakkua tuli, ja sohvalla on aina kiva makoilla. No ei, käytiin me kävelemässä illalla viisi kilsaa koirien kanssa. 


Tänään käytiin ensin yksien tuttujen mökillä, sitten haettiin Kelmille tarhaan koppi ja sitten vielä toisten tuttujen mökille. Kun kotiin selvittiin, lähdin melomaan kanootilla Hukan ja Kelmin kanssa ja sitten vielä sain huippuidean lähteä juoksemaan. Varmaan saan olla ylpeä kun juoksin päälle kaksi kilometriä lyhyellä hengähdystauolla ja hieman pidemmällä koirien juottamis/uintitauolla. Nyt vielä saunaan ja jotain olisi ehkä hyvä syödäkin. Ihanan kesäinen viikonloppu, nautin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti