perjantai 26. helmikuuta 2016

Live my day as if it was the last



Koulukiireitä ja wanhojen tansseja.. Eipä muuhun ole ollutkaan aikaa, varsinkin kun ilmoitti itsensä vastuuryhmään ja hoiti käytännössä yksin koko wanhojen tanssien kahvituksen. No, ei oli kyllä tosi mukava porukka, jonka kanssa kahvitus hoidettiin, kiitos kaikille mukana olleille! 
Kamera ulkoili parin viikon tauon jälkeen tänään kun aurinko päätti näyttäytyä jälleen. Siinä vaiheessa ei enää voinut keksiä tekosyitä, miksi ei lähtisi lenkille. Pitkästä aikaa myös 24-105mm kameran nokalla, talvella vakiona pyörinyt lähinnä 70-200mm tai 85mm valonpuutteen vuoksi. Nopeasti sitä unohtaa miten nättiä jälkeä tulee niilläkin objekteilla, joita ei usein käytä. Tämän kaltaisia talvikuvia on näkynyt monissa blogeissa ja aina olen niitä kadehtien katsellut. Nytpä on omia sellaisia! (: Vastavaloon kuvaaminen onnistui huomattavasti paremmin ilta-auringossa kuin keskipäivän auringossa, kuten on useasti tullut kokeiltua. 
Ja koska vielä ei talvi ole ohi, ja halusin simppelimmän ulkoasun, tällainen suhteellisen vaivattomasti tekeytyi ja todella tyytyväinen olen lopputulokseen. 
Huomenna suunnataan Hukan ja Kelmin kera Tuusniemelle näyttelyihin. En itseasiassa tiedä mitä ajattelin kun ilmoitin ne sinne. Kummallakin turkki melko huonossa kunnossa, Kelmin häntä on aivan outo ja kaiken huipuksi, se ei suhtaudu kovin hyvin vieraisiin ihmisiin. Toivotaan, ettei hampaita näytetä ihan oma-aloitteisesti tuomarille.. Viikonlopun jälkeen ollaankin sitten loma kotona ja luultavasti lenkkeillään paljon. Eipä tässä muuta, pitäisi varmaan pakkaamaan ruveta.. Ihanaa ja aurinkoista lomaa kaikille, joilla se tällä viikolla on. (: 




Pieni isokorvainen huippu mudini <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti