tiistai 22. joulukuuta 2015

You can never be ready



Joululomalla ollaan, vihdoinkin. Perjantaina normaalin koulu päivän jälkeen oli lukiolla Puuroa yössä juhla, joka kesti hieman lauantain puolelle. Tämän jälkeen väsyneenä kaverille yöksi ja lauantai aamuna kiireessä, kymmenen minuuttia heräämisen jälkeen, Mikkeliin hoitamaan riiviö mudipentuja. Hieman ennen kuutta takaisin kaverille toiseksi yöksi. Kotona en siis ole ollut joululomalla vielä ollenkaan ja koirat varmaan hirttää mut kun menen kotiin, kun haisen kahdeksalle vieraalle koiralle. Kuvista näkee kuinka valkoinen joulu meille on tulossa.. Mikkelissä tosin lunta oli ja tiet täysin peilijäässä, mikä teki lenkillä käymisestä mielenkiintoisen kokemuksen. Tähän väliin muutama ylisöpö pentukuva. 





Tämä söpöliini lähtisi aivan varmasti meille, jos ei olisi narttu. Itseasiassa kaikki näistä voisin ottaa, mutta onneksi kaikki ovat narttuja. :D Ehkä tuossa yhdessä keskenkasvuisessa hälläpyörässä on hetkeksi tekemistä. Messarista ostettu takki, panta ja hihna on testattu ja todella tyytyväinen olen kaikkiin. Panta ja takki ovat vielä hieman isoja, mutta kasvaahan tuo vielä. Takki on todella hyvä, antaa koiran liikkua täysin normaalisti ja selkeästi lämmittää myös. 



Käytiin Kelmin kanssa tallilla katsomassa joulujuhlaa viime viikonloppuna ja tämän ylpeämpi ei voisi rääpäleestä olla. Alkuun hevoset jännitti ja vähän piti murista, mutta muutamalla komennuksella hiljeni ja seurasi vaan tarkkaan. Hieman aikaiseksi joululahjaksi ostin Kelmille kaksi koirafrisbeetä, ja ne on olleet todella kovassa käytössä. Kelmi tykkää ihan hurjasti, nyt pitäisi varmaan päästä jonnekin kurssille opiskelemaan lajia. Joululomaa menee kotona löhöillessä ja leffoja katsellessa, uudeksi vuodeksi tulee pari Tuijan koiraa hoitoon. Mitenhän pärjätään kolmen mudin ja kahden muuten vaan sählän koiran kanssa kuusi päivää.. Treenaamaan olisi tarkoitus mennä myöskin jonain päivänä ja alkuvuodelle pitäisi alkaa kisoja katsella.





Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti