tiistai 8. joulukuuta 2015

Hello from the other side


Olisihan se nyt ihan oikeasti pitänyt arvata, ettei minulla riitä aika joulukalenterin pitämiseen. Ideakin tuli niin nopeasti parissa minuutissa, ettei sitä kerennyt edes kunnolla suunnittelemaan. Lukio vie aivan kauhean suuren osan ajasta ja kun kotiin pääsee viiden maissa, on jo ihan pimeää ja tuntuu, että nukkumaan pitäisi käydä. Lenkille ei todellakaan tee mieli lähteä kylmään, pimeään ja sateiseen joulukuuhun. No, tähän kuitenkin yritetään saada muutosta tehtyä, sillä nyt koirillakin on kunnon heijastinliivit ja Messarista tarttui mukaan Hurtan heijastinhihnoja kaksi kappaletta. Hukalla olikin jo valmiiksi kunnollinen hihna, Kelmille piti ostaa uusi pureskellun tilalle ja Nallella tällaista ei ollut ollenkaan. Treeneissä ollaan Hukan kanssa käyty ja nyt alkaa taas pikkuhiljaa näyttää siltä, että kisoihin voisi suunnitella menevänsä. Kelmin kanssa ollaan opeteltu kotona temppuja ja hieman tokoa treenattu. 


Messarista tosiaan tarttui mukaan yhtä sun toista, tarpeetonta ja tarpeellista. Kelmille hihna, panta, kevythäkki, Ke-Hu ja fleecetakki. Dentastixejä kolme laatikollista, Planet Petiltä nameja kolme pussia, B.A.R.F. raakaruokaa ja Nallelle hihna. Lisäksi vielä siihen tarpeeton kategoriaan sisältyvä puinen kyltti "Koirat ovat kuin karkkia.. Yksi ei riitä mihinkään!" 
Viime vuosiin verraten selvisin kyllä aika vähällä tarpeettoman tavaran määrällä, suunnitelma oli hakea kaikki tarvittava ja sen jälkeen lähteä pelkästään kuvaamaan. No, kevythäkki ei oikeastaan ollut suunnitelmissa, mutta joskus toisen sellaisen tarvii kuitenkin ja sitten tosiaan tuo kyltti meni vähän ohi listan.. 




Muuten minut bongasi kameran kanssa lauantaina lapinporokoira, mitteli ja mudi kehien laidalta. Sunnuntai kului hyvin bordercollieita katsellessa ja sitten kiertelemällä aluetta ajan kuluksi. Että sellaista, joulua odotellessa. Lisää kuvia löytyy täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti