lauantai 25. huhtikuuta 2015

We are the champions


Heippa hei!
Seuraa sairaan nopee pika kisapostaus. Eilen eli, 24.4 jos jollekin jäi epäselväksi, oltiin koiranpäivän kunniaksi MAH:lla kisoissa. Juostiin kaksi agilityrataa ja molemmat olivat melko helppoja profiililtaan. Ensimmäisellä alku oli hieman haastavampi, koska käännyttiin ensimmäisen kahden esteen jälkeen samaan suuntaan josta tultiin ja hyppyjen jälkeen oli suorassa linjassa puomi ja putki. Siitä selvittiin ja loppurata olikin melko helppo. Itse jäin varmistelemaan kepeillä tosi paljon ja myöhästyin yhdestä ohjauksesta, mutta siitäkin selvittiin hienosti. Ensimmäisen radan jälkeen fiilis oli sanoin kuvaamattoman hieno, koska tehtiin meidän eka nolla ja saatiin LUVA!! <3 Maailman paras koira. 

Toiselta radalta otettiin harmillinen vitonen ja yliaikaa, koska itse unohdin koiran selän taakse (hups) ja ei hypännytkään estettä vaan juoksi ohi. Kuitenkin molemmat radat oli todella hienoja ja ekalta radalta sijoituttiin ensimmäisiksi! Niin hieno fiilis ja erityisen ylpeä olen tuosta rääpäleestä, joka on lyhyessä ajassa edistynyt niin huimasti! Video kannattaa aloittaa kohdasta 0.16, koska alussa sählään koiran lähtöpaikan kanssa hetken.


Pahoittelut molempien videoiden laadusta, mutta onpahan sentään videot kuitenkin. Ehkä ensi kerralla yritetään saada jotain laadukkaampaa aikaan.


No, kohta tulee kiire Saksaan lähdön kanssa, joten palaillaan sen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti