perjantai 12. elokuuta 2016

Minä lähden Pohjois-Karjalaan


Sunnuntai aamuna 31.7 lähdettiin kaverin ja sen isosiskon kanssa kohti Pohjois-Karjalaa. Hukka tuotti autossa hämmästystä, kuinka pieni, helppo ja hiljainen se on. Ensimmäinen nopea pysähdys suoritettiin huoltoasemalla ja käväistiin samalla ostamassa vähän eväitä autoon. Seuraavaksi pysähdyttiin Joensuun lähellä Kulhossa, kaverin mummolassa. Perillä mökillä oltiin joskus seitsemän jälkeen ja ensimmäisenä keitettiin nokipannukahvit, minulle elämäni ensimmäiset vastaavat. Ai että oli hyvää kahvia. Illalla vielä saunottiin ja luettiin vanhoja mökkipäiväkirjoja ja valvottiin melko myöhään.. 



Seuraavana aamuna nukuttiin myös melko pitkään ja lopulta selvittiin aamupalalle. Tämän jälkeen käytiin lähimetsässä etsimässä mustikkapaikkaa, mutta ainakaan sitä yhtä tiettyä ei löydetty, puolukoita senkin edestä. Takaisin päästyämme olikin jo ruoka-aika ja syömisen jälkeen luonnollisesti kuuluu pitää siesta.



Jälleen illalla valvottiin myöhään ja saunottiin. Näiden lisäksi tehtiin suklaabanaaneita ja istuttiin nuotiolla saunan jälkeen ja paistettiin makkaraa. (obviously)



Tiistai oli virallinen siesta päivä. Tarkoitus oli mennä mustikkaan, mutta rajun ukonilman varoituksen takia oltiin koko päivä sisällä. Illasta sitten kyllä kuvattiin oikein urakalla ja paistettiin lettuja.





Keskiviikkona käytiin kävelemässä lähellä olevalla Tornivaaralla ja ylitettiin pieni joki siinä matkan varrella lähteelle. Illaksi ajettiin Kolille ja syötiin hotellin terassilla jätskit ja kuvattiin auringonlasku Ukko-Kolilta. Torstai aamupäivästä lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Todella mukava reissu ja ihanan rentouttava päätös kesälomalle. Kiitos vielä mukana olleille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti