tiistai 31. maaliskuuta 2015

Ei se ole takatalvi..

.. se on vain kylmempi ajanjakso keväästä.



Vihdoin se lupaamani keväinen ulkoasu. Kuuluisilla olemattomilla Gimp taidoillani sain tämän aikaiseksi ja olen siihen suhteellisen tyytyväinen. Katsotaan kuinka kauan loppupeleissä jaksan sitä katsella. Onnistuin jopa vielä tämän kuun puolella kirjoittamaankin, olkaa hyvin ylpeitä, tätä ei varmasti tapahdu toiste.

Hanna ja Wiksu kävivät piristämässä viikonloppuamme 20-22.3 ja samaisena viikonloppuna käytiin Harri Kataisen valmennuksessa. Noin yleisesti ottaen meni suhteellisen hyvin, Hukka tosin taisi olla hieman väsynyt, eikä keskittynyt juuri yhtään ja itse eksyin radalle parikin kertaa. Hyvä fiilis näistä kuitenkin jäi itselle ja toivottavasti koirallekin. Sain myös hienon properron naksuttimen ilmaiseksi ja innostuin taas käyttämään sitä yleisestikin ja toimii edelleen. Pitää ruveta käyttämään sitä enemmän.



Sen jälkeen ollaan käyty epiksissä, niistä ei mitään mainitsemisen arvoista. Koira ei keskity ja itsellä menee hermot kun koira ei keskity.
Viime sunnuntain treeneissä ei taas tietoakaan keskittymisongelmista ja muutenkin todella hyvät treenit. Saatiin vinkiksi että treeneissä kannattaa pitää lelua kädessä niin vauhtia saadaan lisää, pitää sitten keksiä vielä se, miten kisoissa menetellään kun ei saa olla lelu kädessä.



Ja niin kuin otsikko meille kertookin, meillä on ihan surkea sää, keväästä ei tietoakaan. Lunta tulee lisää, jäätävän kylmä tuuli ja muutenkin todella kylmä ilma. Aurinkoa ei ole näkynyt varmaan keskiviikon jälkeen kuin välillä vilaukselta. Tulisi nyt jo se kevät ja kesä, ei tällaista jaksa kukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti