tiistai 5. elokuuta 2014

I'm feeling your thunder, the storm's getting closer

Eli täälläpäin koko viime viikon ukkostanut joka ilta. Nallekin on jo alkanut tottua siihen, vaikka pelkää ukkosta ihan kamalasti. Hukka ei ole ennen ukkosta nähnytkään ja katseli ihan ihmeissään salamia ja kovimmille paukahduksille haukkui. :D
Viikonloppuna tehtiin koirille metsään verijäljet. Nallen jälki oli noin 400m pitkä ja sisälsi kaksi kulmaa. Hukan jälki noin 200m ja yksi kulma. Nalle tykkää ihan kauheasti jäljestyksestä ja suoriutuikin jäljestä todella hyvin. Eteni rauhallisesti ja ilmavainuisena vähän sivussa jäljeltä, mutta kertaakaan ei oltu ihan hukassa. Toinen kulma kyllä onnistuttiin kadottamaan, lähinnä oma moka se. Hukka jäljesti vasta toista kertaa ja hyvin meni. Maavainulla eteni todella tarkasti jälkeä pitkin ja pienestä koostaan huolimatta eteni todella nopeasti ja itsellä oli tekemistä että perässä pysyi. Palkaksi molemmat koirat saivat raakapakasteluut, jotka maistuivat oikein hyvin. Mietin tossa, että jokaisella on omat tapansa viettää viikonloppua, toiset makaa sohvalla sipsipussin kanssa ja katsoo telkkaria samalla kun minä rämmin metsässä verinen sieni perässä :D



Pahoittelen näiden kuvien laatua, kamera jäi reissusta pois, joten kuvat on kännykällä räpsitty.

Maanantaina tultiin Hukan kanssa kylälle ja olin päivän hoitamassa naapurin poikaa. Illalla sitten käveltiin treenikentälle. Otettiin keinu ja muut teki pienen radan pätkän. Me Hukan kanssa paukuteltiin keinua maahan ja totuteltiin siihen ääneen. Totuteltiin myös vähän keinun laskeutumiseen, nostin Hukan oikealle kohdalle ja hidastin keinun laskeutumista. Lopuksi otettiin pientä radan pätkää, kaksi hyppyä ja putki. Taisi duracell pupukin vähän kävelystä väsyä, sillä ei jaksanut keskittyä yhtään. Pari kertaa jaksoin yrittää, sitten otettiin vaan putki ja lopetettiin siihen. Sitten vielä käveltiin kotiin. Oli hieman väsynyt mittelipoika sen jälkeen.

Eilen, torstaina, oli omalla koirakentällä mätsärit.
Otin koirat aamulla kylälle ja päivän oli itse taas naapurissa lapsenvahtina ja illalla sitten pesin ja harjasin koirat. Siskoni esitti taas Nallen lapsi ja koira luokassa ja isoissa aikuisissa. Lapsi ja koira 2, isojen PUN2.





Hukan kanssa mentiin taas pieniin aikuisiin ja tällä kertaa käyttäytyi paljon paremmin, olihan meillä nakkia palkkana ;) Tuomari sanoi, että oltaisiin hyvin voitu mennä vielä pentuihin ja selkeästi ihastui Hukkaan. Saatiinkin punainen nauha. Sen jälkeen oli vielä yksi pari ja yksi kolmen kopla. Unohdin viedä Hukan boksiin odottamaan punaisten kehää, joten arvatenkin oli liian väsynyt/häiriintynyt muista koirista, eikä oikein jaksanut keskittyä. Osasyy saattaa olla myös se, että juuri nartuista ymmärtämään oppinut urokseni haistoi, että edellä juoksevalla nartulla oli ollut juoksut. _Kuukausi_ sitten.. No siitä huolimatta saatiin tulokseksi PUN3 johon olen todella tyytyväinen.





Viikonlopun yli Liisa oli taas meillä hoidossa ja kerättiin isotätini kanssa mustikoita. Saatiin viikonlopun aikana 20 litraa ja eilen keräsin yksinäni 10 litraa. Tämän ja huomisen päivän olen töissä Salmelassa ja torstaina lähden reissuun. Perjantaina alkaisi jo koulu, mutta päätin ottaa yhden ylimääräisen vapaan :D Tarkoituksena olisi mennä torstaina Suomennoutajajärjestön päänäyttelyyn, perjantaina World Dog Showhun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti