lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kolmas koira!

Perheeseemme on siis saapunut uusi perheenjäsen. Amerikanbulldogi Liisa.

.. No ei. :D Liisa on meillä hoidossa tiistaihin asti. Eilen siis haettiin Liisa hoitoon tänne mökille, vähän oli etenkin Nallen kanssa jännittämistä, että miten suhtautuu, kun ei boksereista oikein perusta. Nalle kuitenkin oli ihan nätisti, kävi haistamassa ja lähti tekemään jotain kiinnostavampaa. Hukka sen sijaan leikki koko illan Liisan kanssa, eikä niitä meinannut saada edes erilleen nukkumaan. Itselleni en kyllä _koskaan_ ottaisi minkäänlaista bulldogia, enkä mitää ruttunaamaa. Tykkään kuitenkin että koira näyttää koiralta. 




Tänään sitten vuorossa oli treeniä. Sain pari kaveria mukaan kantamaan esteitä, mikä tietysti helpotti, koska keinua esimerkiksi on hieman vaikeaa saada yksinään kannettua. Nallen kanssa sitten keinua treenattiin, koska se selkeästi pelkää pamahdusta joka siitä kuuluu sen osuessa maahan. Kun se tottui ääneen sain siihen muutenkin vauhtia keinulle, mutta ei se vieläkään kovin nopea este ole. Puomilla sitten kontakteja varmisteltiin, eikä se hypännyt kertaakaan yli! Keppejä myös tehtiin, mutta siinä kohtaa koiralla alkoi olla niin kuuma, että jätin lyhyeen niiden hinkkaamisen. Lopuksi tehtiin nopea, suora juoksupätkä etupalkalla. Tästä treenistä olisi voinut olla oikeasti hyötyäkin, jos ei olisi ollut niin älyttömän kuuma. Viikon ainut päivä kun kunnolla paistoi aurinko ja osuttiin paikalle juuri kuumimpaan aikaan päivästä.. 


Hukan kanssa harjoiteltiin eteenmenoa, mikä alkaa nyt sujua jo huomattavasti paremmin. Sitä harjoiteltiin hyppy-putki-hyppy pätkällä. Lopussa ei tarvinnut käskeä kuin ensimmäiselle hypylle ja varmistaa putkeen meno, niin poitsu meni jo todella mallikkaasti eteen. Lisäksi kokeiltiin puomia. Ensimmäisellä kerralla tietysti hyppäsi melko alussa alas, mutta sen jälkeen alkoi älyämään ideaa, ja jopa pysähtyi kontakteille käskyllä. Ehkä siitä vielä joskus jotain tulee :)





















Treenikuvat © Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti