lauantai 9. toukokuuta 2015

Mä oon kuulemma kuningas, mut sit mä kuitenki kaadun


Otsikon järkevyydestä arvosana 10+ :D Loistova lausahdus äikän tunnilta, ei siis oikeasti mitään järkeä tässä, mutta puolustaudun sillä, ettei ole omakeksimäni. 
Saksan reissun jälkeen ei olla tehty mitään ihmeempiä, viikonloppuna äitini kaveri tuli kultaissennoutajansa kanssa meille ja tehtiin koirille verijäljet metsään. Näin arviolta jokaisella jäljellä oli pituutta noin puoli kilometriä. Haastavuutta lisäsi se, että jäljet olivat metsässä noin puoli vuorokautta ja koko ajan satoi. Isommat koirat ilmavainuisina kulkivat hieman jäljen sivussa, mutta kuitenkin jäljen suuntaisesti. Hukka pienempänä ja maavainuisena meni hyvinkin tarkasti jälkeä pitkin, pieniä eksymisiä tapahtui, mutta siihen nähden ettei se mikään jäljestysrotu ole, meni oikein hyvin! Hieno rääpäle, jälleen kerran. Molemmat koirat saivat palkaksi raakapakastetut luut, jotka näyttivät maistuvan oikein hyvin. 



Maanantaina jäi reenit väliin, koska koulussa niin monta koetta samalla viikolla, että oli pakko käyttää sekin aika lukemiseen. Lenkkeilykin jäi vähiin ja koirilla varmasti oli todella tylsä viikko, enkä minäkään hyppinyt riemusta tehdessäni viisi koetta samalla viikolla. Omassa pihassa treenattiin kyllä parina päivänä keppejä ja keinua, mutta ei mitään sen suurempaa. Kepit menee muuten todella hienosti nykyään, vielä pitäisi saada se tekemään niitä vielä itsenäisemmin. Tämä on kotona harjoitellen hankalaa, koska saan harvoin (lue: en koskaan) apulaista, joka vahtisi etupalkkaa, ettei koira nappaa sitä väärästä suorituksestakin. 


Niin ja Hukkakin aloitti uimakauden! Ekalla kerralla talven jälkeen näytti kuin olisi täysin unohtanut uimatekniikan, mutta muistuihan se sieltä mieleen. Hävettäis muuten muakin jos aloittaisin uimisen myöhemmin kuin omistaja ;) Itse aloitin uimisen heti kun jäät suli. Hukan piti odottaa vähän lämpimämpiä vesiä ennen kuin uskalsi. Eilen reipastuin ja kävin koirien kanssa pyöräilemässä ja räpsin parit kuvat. Ei muuten mikään helpoin tehtävä pyöräillä kahden koiran kanssa, varsinkaan jos täytyy pitää molemmat hihnassa. 


Hyi, en voi ees kattoo sua..

Huomenna lähtö 6.15 luokkaretkelle Pärnuun, pakkaaminen vielä täysin suorittamatta ja silti piti repiä aikaa blogille :D Keskiviikkona tullaan takaisin, torstai vapaa, perjantaina kouluun, lauantaina kisat, sunnuntaina Espooseen. TET-viikko siis 18-22.5 ja koska Mäntyharjun kukkakauppaan ei päässyt, loogisinta on mennä Espooseen, eikö? No, siitä kun selvitään niin perjantaina Hukan kanssa lähtö Kiteelle Taivaannastojen kasvispäiville, jospa tällä kertaa päästäisiin kerralla perille ilman mutkia matkassa. Ei kai yhtään lentoa meidän toukokuu? 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti