maanantai 30. kesäkuuta 2014

Juhannus kuulumisia ja uusi kamera!

Ensinnä nyt vaikka siitä kamerasta. Canon EOS 700D lähti kaupasta mukaan konfirmaation jälkeen. Äiti suostui vielä ostamaan uuden objektiivin, josta olen myös haaveillut. 
Canon EF 50mm f/1.8 II lähti myös siltä reissulta mukaan. Kameran ostoreissulta löytyi Hukalle myös viimein ne pelastusliivit yhdeksällä eurolla. Tähän ostokseen olen kyllä tyytyväinen, on juuri sopivan kokoiset, eikä hintakaan päätä huimaa. 




Niin kuin joka juhannuksena, oltiin mökillä ja sukulaisia tuli kylään. Muun muassa minun ja siskoni kummit ja äidin täti. Koiria oli kyllä ihan riittämiin tänäkin juhannuksena, yhteensä viisi. Kuvailin omia koiria ennen kuin se muuttui mahdottomaksi, sillä vieraat tulivat. Ensin koiravieraista paikalle saapui mittelineiti Milli. Sen jälkeen labradorinnoutaja Inna. Molemmat aivan pallohulluja ja juoksisivat vaikka koko päivän pallon perässä. Järvi oli tietenkin myös todella kiva ja sieltä niitä ei meinannut saada pois ollenkaan. Kuvia tuli räpsittyä varmaan monta tuhatta, pari onnistunuttakin sinne sekaan sotkeutui :D Päivällä syötiin hyvin, saunottiin ja illalla sytytettiin kokko saunarantaan. Koirat ei oikein lähelle uskaltaneet, mikä on tietenkin hyvä, Hukka olisi uteliaana voinut polttaa viiksensä siellä tai jotain vastaavaa. Siinä se juhannus sitten menikin sukulaisten kanssa ja koira vahtina.











Tänään Hukan kanssa ensimmäinen kerta agilityn alkeisryhmässä ja Nallella taas keskiviikkona treenit harrastajien ryhmässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti